Fermentering afsluttet

Gæringen af ​​vores vine er nu afsluttet, og alle skallerne er blevet presset fra vores rødvine. Vi har også klaret det meste af rackingen af ​​vinene.

Vi har 28.000 liter vin.

Resultatet af dette års høst er cirka 28.000 liter vin – 5.000 liter hvidvin (to forskellige blends), 3.800 liter rosévin og cirka 17.000 liter rødvin (Pinot Noir, Garnacha, Merlot, Callet og Syrah).

Høj kvalitet

Vi mener oprigtigt, at druernes kvalitet er meget høj, og vi har muligheden for at fremstille nogle virkeligt gode vine i år. 

To hvidvine

Vi har allerede besluttet os for de to hvide blends . Vi laver en Sauvignon Blanc/Viognier og en Chardonnay/Giró Ros. Den første har allerede vist sig at være meget harmonisk, og smagen er fantastisk allerede.

Fire røde vine

Med hensyn til rødvine laver vi en Pinot noir (måske et blend) og tre andre endnu ukente blends. Vi har ikke besluttet endnu, men sandsynligvis vil den ene være baseret på Callet og en anden på Grenache.

Vi har endnu ikke fundet ud af, hvilke der skal på fade bortset fra Pinot Noir, der helt sikkert skal modnes på egetræ.

 

En rosévin.

Vores rosévin er baseret på Callet og Grenache Samlet set er vi meget tilfredse med vores vine i år, og vi kan ikke vente med at se vinene udvikle sig over de kommende måneder.

Vores vinmager jaume kan i hvert tilfælde godt lide hvad han ser, lufter og smager.