Startede fra bunden i 2017

Da jeg for tre år siden begyndte at opbygge en vingård fra bunden, havde jeg mange overvejelser med hensyn til vores navn, logo og historiefortælling. Jeg havde mange ideer til et navn, men det var svært at finde et, som ikke allerede blev benyttet af nogle andre.

BiniVista-navnet

Jeg besluttede tidligt, at ordet 'Bini' skulle indgå i navnet. Vores vingård ligger i Biniali, og den nærmeste store by er Binissalem. Jeg læste mere om navnet og fandt ud af, at 'Bini' er arabisk og blev bragt til Mallorca af maurerne, og det betyder 'hjemmet til'. Med andre ord er Biniali Alis hjem. En dag var jeg sammen med nogle gode venner, og vi diskuterede det fremtidige navn og projektet. Det blev fremhævet, at udsigten fra vores ejendom er meget smuk og vender ud mod bjerget Sierra de Tramontana. Så navnet 'udsigtenes hjem' blev bragt på banen – eller BiniVista. Samme aften googlede jeg navnet, og jeg var den første, der havde googlet ordet. Fem minutter senere havde jeg registreret det.

Kompasset

Tidligt i processen besluttede jeg også at bruge kompasset som en del af vores logo, da vi ønskede, at bjergene skulle indgå i vores historie.

Vores etiketter

Dette er grunden til, at vores vine er opkaldt efter bjerge og disses retning set fra vingården. Vores første hvidvin hedder 15° og Puig Tomir, og motivet på etiketten er bjerget Puig Tomir. Det er placeret i en vinkel på 15° fra vores vingård.

Nyt logo

Vi er virkelig stolte af historien bag vores navn og etiketter, men vi følte også, at vores første logo ikke kommunikerede dette, samt vores andre værdier, tydeligt nok. Så for at udtrykke vores DNA klarere, udviklede vi et nyt logo og nye etiketter med hjælp fra det strategiske designfirma Hello Great Works. Vi ville gerne bibeholde kompasset, men også afspejle følelsen af ​​Mallorca, bjergene og det faktum, at vi er en vingård.


Vi er meget stolte og glade for at præsentere dig for vores nye logo og det fremtidige design af vores labels.